GRAFIČKI DIZAJN

je vrsta primjenjene umjetnosti koja uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja ili educiranja. Grafički dizajn poruku mora oblikovati tako da bude razumljiva i prepoznatljiva ciljnoj publici. Dizajn je upravo ono što stvara prvi dojam na vaše klijente, partnere i buduće potencijalne kupce. Bilo da ste upravo otvorili poduzeće ili obrt, pa vam je potreban vizualni identitet ili želite redizajnirati svoje postojeće tiskane materijale, ovdje smo da vam u tome pomognemo. U suradnji s vašim zahtjevima i mogućnostima izraditi ćemo Vaš kompletan vizualni identitet.

Kreiramo zaštitne znakove i logotipove te grafička rješenja za razne tiskane materijale kao što su vizitkarte, memorandumi, kuverte, blokovi, leci, brošure, mape, naljepnice, razglednice, etikete, kutije, panoi, zastave, privjesci, web stranice i dr.


Grafička priprema i dizajn

- U cijenu nije uračunato grafičko oblikovanje (izrada)
- Datoteke možete dostaviti u .PDF, Adobe Illustrator, InDesign, PSD ili CorelDraw formatu
- Cijene su izražene u netto iznosu bez PDV-a.
Naša tiskara je svjesna prednosti koje pružaju posteri, vizitke, letci i ostala sredstva oglašavanja, dizajnirana da prenose informacije i istovremeno budu ugodni oku.
Promotivne materijale kod nas možete otisnuti u full koloru, digitalnom tehnologijom koja Vam pruža visoku kvalitetu uz male troškove.
Tiskara RotoGraf prima narudžbe za digitalni tisak i putem This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ili na broj telefona:
030 710 544.


Vlastiti dizajn

Ono što sami napravite na računalu u nekom od programa (MS Word, MS Power Point, MS Paint ili u nekom standardom grafičkom programu)mi ćemo otisnuti upravo onako kako ste Vi to dizajnirali...


Usluga dizajna

Mi razumijemo da promotivni materijali izrađeni po predlošku ne mogu zadovoljiti potrebe svih klijenata. Neki klijenti žele specifičan izgled i poruku promotivnog materijala, ali nemaju dovoljno iskustva - ili vremena - da dođu do savršenog rezultata.
Naša tiskara Vam tu može pomoći. Naš odijel grafičkog dizajna spreman je u svakom trenutku pomoću svog iskustva i stručnosti prenesti Vaše ideje u dizajn koji će Vam se sigurno dopasti... po cijeni koju si možete priuštiti...


Kako do unikatnog i profesionalnog dizajna? photoshop

Želite nešto posebno?
Slobodno nas kontaktirajte i izrazite svoje želje i mi ćemo u suradnji s Vama dizajnirati idealne promotivne materijale. Našu profesionalnu uslugu dizajna naplaćujemo samo 40KM po satu rada, a za izradu promotivnog materijala u pravilu je potrebno od 1-2 sata.Više informacija o usluzi dizajna možete zatražiti na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ili na brojeve telefona: 030/710-544

 


Web design (izrada web stranica)

|  | 

POZIVNICE ZAHVALNICE

wedding

Social Bookmarks

Twitter Facebook flickr RSS-Feed

Kontakt Mail

TISKARA ROTOGRAF
Stjepana Radića bb, 72250 Vitez
Bosna i Hercegovina

Tel./Fax: +387-30-710-544
info@tiskara-rotograf.com
rotograf@tel.net.ba

eMail us