Design & Marketing

U potrazi ste za novim jedinstvenim logotipom koji će prezentirati Vašu tvrtku?
Grafički Dizajn! - Mail us!

Čitaj dalje

Tisak & Digital Print

Pored Offset tiska moramo naglasiti prednosti digitalnog tiska, jer uveliko ispunjava potrebe kada je u pitanju manji tiraž + hitnost + kvaliteta.

Čitaj dalje

Vjencanja Weddings

Pogledajte našu galeriju pozivnica i zahvalnica i naručite online.

Pogledajte galeriju

Tiskani mediji su često prvi kontakt prema kupcima, te stoga služe kao svojevrsne podsjetnice. Usprkos brzom napredovanju i razvoju interneta, klasični tiskani mediji još uvijek zauzimaju vrlo važnu poziciju u oglašavanju. Ne prepuštajte slučaju prvi dojam o Vama i Vašoj tvrtki!
Mi brinemo o tome da Vaši promotivni materijali ostave što bolji dojam na potencijalne kupce.

Na samom početku postoji ideja...

U neposrednom kontaktu s Vama upoznat ćete nas s ciljevima i potrebama, na temelju čega ćemo pristupiti izradi koncepta. Kreirat ćemo Vaš CI.
Corporate design je sastavni dio corporate identity, i označava vizualni nastup neke tvrtke. Dobro je poznato da Corporate Design doprinosti povećanju prepoznatljivosti tvrtke u poslovnom okruženju, a u konačnici i poboljšanju poslovnog rezultata.

Cijene...

Cijene naših usluga iz segmenta print & design-a se formiraju na temelju utrošenog vremena, koncepta izrade i kompleksnosti, te ih stoga nismo u mogućnosti unaprijed definirati. Ako smo pobudili Vaš interes kontaktirajte, nas a sve druge detalje dogovorit ćemo u osobnom razgovoru s Vama.

Web stranice kao jedan od marketinških instrumenata mogu u vrijeme globalizacije znatno pridonijeti uspješnijem poslovanju svih poslovanih subjekata, slobodnih umjetnika i pojedinaca općenito. Internetski nastup je danas nešto što se samo po sebi razumije, isto kao i oglašavanje u lokalnom tisku ili stručnom časopisu. Iskoristite mogućnost da prezentirate Vašu tvrtku ili Vaš projekt na vlastitim internetskim stranicama.Naš dizajnerski i marketinški service obuhvaća:

Grafički-design

Osmišljavamo i grafički pripremamo web stranice.

Logo-design

U potrazi ste za novim jedinstvenim logotipom koji će prezentirati Vašu tvrtku?

Web-design

Nudimo Vam design u svim varijacijama, od jednostavnih statičkih stranica, kao i realizaciju složenijih interaktivnih projekata.

POZIVNICE ZAHVALNICE

wedding

Social Bookmarks

Twitter Facebook flickr RSS-Feed

Kontakt Mail

TISKARA ROTOGRAF
Stjepana Radića bb, 72250 Vitez
Bosna i Hercegovina

Tel./Fax: +387-30-710-544
info@tiskara-rotograf.com
rotograf@tel.net.ba

eMail us