Možemo Vam ponuditi različite vrste tiska kao što su offset tisak, digitalni tisak, tampon tisak, sitotisak. U skladu s Vašim zahtijevima, potrebama i tehnološkim mogućnostima odabrat ćemo za Vas idealnu vrstu tiska. S obzirom na tehnologiju i znanje koje imamo u stanju smo Vam ponuditi široku paletu tiskanih materijala kao što su: kalendar (stolni, zidni, džepni...), memorandum, kovertu, rokovnik, naljepnice, letak, vizitke, plakati, naljepnice i omot za CD, blokove za pisanje, samokopirajuće blokove, mape, brošure, pozivnice...

Nakon obrade donešenog materijala za tisak i grafičke pripreme za tisak slijedi izrada tiskovnog materijala u nekoj od tehnika tiska. Za tisak u velikoj nakladi uvijek se radi probni otisak kojeg stranka i naš djelatnik zajedno prouče kako nebi došlo do pogrešaka u tiskanoj seriji. Poslušat ćemo svaki Vaš prijedlog ili kritiku, ako je to potrebno, i zajedno s Vama, a u skladu s tehnološkim mogućnostima, doći do kvalitetnog tiskanog proizvoda.

Neke materijale za tisak možete i sami grafički pripremiti ako imate znanja i uz malu pomoć naših uputa za grafičku pripremu koje se nalaze na našem serveru.

Upute za tisak

Offset_Intro_small

COLOR TISAK

prospekti2

Brošure odličnog izgleda i kvalitete su popularno i opće primjenjivo sredstvo informiranja tj. tržišne komunikacije.

Opis proizvoda

Blokovska roba

blokovska-roba

Blokovske roba je najčešće u obliku kao što su računi, dostavnice, izdatnice, radni nalozi, memorandumi...

Opis proizvoda

POZIVNICE ZAHVALNICE

wedding

Social Bookmarks

Twitter Facebook flickr RSS-Feed

Kontakt Mail

TISKARA ROTOGRAF
Stjepana Radića bb, 72250 Vitez
Bosna i Hercegovina

Tel./Fax: +387-30-710-544
info@tiskara-rotograf.com
rotograf@tel.net.ba

eMail us