Digitalni tisak je moderna tiskarska tehnologija koja ksenofotografskim postupkom pomoću lasera prenosi zadani motiv na papir. Digitalni tisak znatno pojednostavljuje tiskarski poces, jer omogućuje tisak malih i srednjih naklada, bez izrade filmova i ploča kao što je slučaj u offsetnom tisku.

Prednosti digitalnog tiska su mala naklada, brzina i kvaliteta otiska i vlastiti dizajn.

Digitalni tisak izrađujemo na vrlo kvalitetnim digitalnim strojevima marke XEROX, izuzetne kalibracije i postojanosti boja. Najveći otisni format je 320x482 mm, a maximalna gramatura papira za tisak je 350g.

Dovoljno je da nam datoteku predate u nekom standardnom grafičkom programu i mi ćemo vam najčešće u roku 24 sata izraditi traženi proizvod.

Molimo svakako prije nego nam šaljete datoteke za digitalni tisak pročitajte upute za pripremu i cjenik tiska.


 

Digitalni tisak knjiga, diplomskih radnji, brošura, skripti, zbirki pjesama, kataloga, prospekata, diploma, pozivnica, zahvalnica, posjetnica, memoranduma, postera, etiketa za vino i drugih vaših proizvoda. Za finiširanje vaših proizvoda nudimo Vam i sve vrste grafičke dorade: tvrdi uvez, spiralni uvez, meki uvez, uvez diplomskih radnji, klamanje, biganje, falcanje, plastifikaciju (jednostranu i dvostranu, mat ili sjajnu). Kopiranje crno-bijelih dokumenata na papirima od 90 do 200 g, a kopiranje u coloru na papirima od 90 do 300g.

Lasersko crno/bijelo fotokopiranje A4/A3

Idealno za kopiranje crno-bijelih slika na kojima se trebaju vidjeti nijanse sive boje što je nemoguće postići običnim kopiranjem koje ne prepoznaje sive tonove. Umanjivanje/uvećavanje 25-400%. Kopiranje na papiru od 90g, 160g, 200g, 250g, specijalnom 160g sjajnom papiru za fotografije ili transparent foliji.

Color fotokopiranje A4/A3

Kopiranje slika u boji. Umanjivanje/uvećavanje 25-400%. Kopiranje na papiru od 90g, 160g, 200g, 250g, specijalnom 160g sjajnom papiru za fotografije ili transparent foliji.

Promotivni artikli

vizitka_photo_mobi_shop_200

Vizitkarta, vizitka, posjetnica, podsjetnica je papir standardiziranog formata (najčešći je 90 x 50 mm, 85 x 55 mm) na kojem se nalaze podaci o nekoj osobi ili poduzeću.

Opis proizvoda

COLOR TISAK

prospekti2

Brošure odličnog izgleda i kvalitete su popularno i opće primjenjivo sredstvo informiranja tj. tržišne komunikacije.

Opis proizvoda

POZIVNICE ZAHVALNICE

wedding

Social Bookmarks

Twitter Facebook flickr RSS-Feed

Kontakt Mail

TISKARA ROTOGRAF
Stjepana Radića bb, 72250 Vitez
Bosna i Hercegovina

Tel./Fax: +387-30-710-544
info@tiskara-rotograf.com
rotograf@tel.net.ba

eMail us